Norrmalm min stadsdel Del 3 (4)

Här hemma har jag ett helt rum bara för min dator och mina böcker, det finns även Boråstavlor på väggarna. Det är här jag skriver mina blogginlägg och uppdatera min hemsida. Sedan håller jag på att göra om min hemsida eftersom mitt webbhotell slutar med bildgallerier så jag får göra mina egna. Så det tar ju lite tid och som de flesta vet så håller jag på med att göra en klickbar karta över Borås. Där har jag med en gammal bild samt en nytagen bild och lite information. Den kommer också att ta lite tid men den ligger på min hemsida www.murberg.se och vill du så kan du kolla på den, men tänk på att den är under uppbyggnad. Hittar ni fel eller om ni har något att tillägga skicka då ett mail till mig på gamlaboras@murberg.se.



Sedan håller jag också på med släktforskning och det är väldigt roligt, så tänk på det ni som tänker släktforska att ni pratar med era släktingar innan det är försent. Tyvärr så gjorde jag inte det och det är något som jag ångrar väldigt mycket. Just det med att släktforska är att man fastnar i det och klockan går väldigt fort samt att man kommer i kontakt med sin släkt som man aldrig har träffat. Två år i rad har jag varit i Ockelbo där min far kommer ifrån och jagat efter mina rötter och sett de byggnader som min släkt har bott i. Däremot på min mammas sida så kommer hon ifrån Seglora ett litet torp långt inne i skogen och det finns inget torp kvar utan det finns bara grunderna ifrån huset, ladugården och jordkällaren.



Jag har tänkt att försöka att få fram så mycket som möjligt om torpet som låg mitt i skogen, det kallades för Enelund och Hagabo och tillhör Koerhult vet du någon får du jättegärna höra av dig.
Jag vill också passa på att önska min läsare en riktigt god jul.

PDF-fil